• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Richtspots LED

Richtspots LED

Door de ontwikkeling van LED verlichting zijn er inmiddels vele soorten LED armaturen beschikbaar. Zo ook op het gebied van richtbare inbouwspots. Door over te stappen naar richtbare spots met LED verlichting zal uw energieverbruik flink afnemen. Daarnaast zult u ook merken dat dit veel scheelt qua energiekosten. Niet alleen de ontwikkeling van LED is toegenomen ook de kwaliteit van de techniek achter deze richtbare inbouwarmaturen. Zo beschikken veel van onze richtbare LED spots over een speciale Philips SLM Module en driver. Om u te helpen de juiste keuze te maken, hebben wij voor u vast een selectie gemaakt van kwalitatief hoogwaardige, richtbare inbouwspots LED.

De toepassingsmogelijkheden voor richtbare inbouwspots LED zijn eindeloos. Zo worden veel van deze inbouwspots gebruikt binnen de retail sector om producten uit te lichten. Daarnaast kunnen deze richtbare LED spots ook gebruikt worden in het bedrijfsleven om bepaalde locaties uit te lichten of als algemene verlichting op bepaalde plekken.

Verder heeft u een ruime keuze aan specificaties van deze richtbare inbouwarmaturen en verlichting. Zo verschilt de lichtsterkte tussen de 1100 en 6000 lumen. Heeft u de keuze uit de lampkleuren warm wit (830) en fris wit (840), met de kleurtemperaturen van 3000K en 4000K. Tevens verschilt het opgenomen vermogen tussen de 7 en 57 Watt. en heeft u vaak de keuze uit verschillende armatuur kleuren. Bovendien hebben de meeste richtbare LED spots een Philips SLM Module en driver. Natuurlijk is dit alles afhankelijk de uw keuze richtbare LED spot. Kortom genoeg mogelijkheden om de beste LED richtspots voor uw situatie te vinden.

Merken
Lampkleur (Kelvin)
Dimbaar
The Solution Downlight Richtbaar Zwart
The Solution Downlight Richtbaar Wit
The Solution Downlight Richtbaar Grijs
LED Downlight Mirror
The Nanna Large Built-In Inbouwspot Zwart
The Nanna Large Built-In Inbouwspot Grijs
The Nanna Large Built-In Inbouwspot Wit
Lival Lean Downlight Zwart
Lival Lean Downlight Grijs
Lival Lean Downlight Wit
LED WallWash Railspot Zwart
LED WallWash Railspot Wit