• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

LED WallWash Railspot (0)

Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0

LED WallWash Railspot

LED WallWash Railspot

Wilt u een groot oppervlak uitlichten? Kies dan voor de WallWasher LED Railspots. Hiermee kunt u gemakkelijk wanden of stellingen optimaal belichten. Hierdoor wordt de aandacht van de (winkel)bezoeker getrokken naar de stelling of muur. Daarnaast zijn deze breed stralende LED railspots ook een goed alternatief voor lijnverlichting. Deze railspots LED zijn overal van toepassing waar grote oppervlakten verlicht moeten worden!

De LED WallWash Railarmaturen zijn beschikbaar in een Zwarte en in een Witte armatuur kleur. Verder beschikken ze over een warm witte (830) of een fris witte (840) lichtkleur, met een kleurtemperatuur van 3000K of 4000K. Het vermogen bedraagt 43W, met een levensduur van 50.000 branduren. De gradenbundel is 90D x 60D en het lumen output is 3900 of 4200 lumen afhankelijk van uw keuze.

Bent u op zoek naar een breedstralend armatuur, maar dan voor in uw plafond? Bekijk dan ook LED Wallwash Downlights. Dit zijn dezelfde spots, maar dan speciaal voor wand- en plafondmontage.

Op dit product heeft u 5 jaar garantie.