• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

The Solution Downlight Richtbaar (3)

Wattage
Lumen (lichtopbrengst)
Lampkleur (Kelvin)
Toon 1 - 3 van 3

The Solution Downlight Richtbaar

The Solution Downlight Richtbaar

 
 

The Solution Downlight Richtbaar is van hoge kwaliteit en ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. De hoogwaardige kwaliteit wordt onder andere geleverd door de Philips SLM LED module en Osram Dipswitch waarmee de richtbare inbouwspot standaard is uitgevoerd. Het is mogelijk de LED Downlight inbouwspot in en uit te klappen, dit wordt ook wel banaanspot genoemd. Dit zorgt voor verschillende toepassingsmogelijkheden. Uitgeklapt wordt deze richtbare inbouwspot gebruikt voor wandpresentaties, als verlichting voor kledingrekken en verlichting in etalages. Ingeklapt kan de Downlight ook dienen als algemene verlichting op elke gewenste locatie.

Kenmerken The Solution Downlight Richtbaar

The Solution Downlight Richtbaar is voorzien van een Philips SLM LED module met Osram driver met dip-switch. Met een Osram Dipswitch is het mogelijk om het lumen en de wattage te bepalen. Deze combinatie zorgt gegarandeerd voor 50.000 branduren. De richtbare inbouwspot wordt geleverd met een extra warm witte lichtkleur (827), een warm witte lichtkleur (830) of een fris witte lichtkleur (840) met respectievelijk een kleurtemperatuur van 2700K, 3000K of 4000K. Het vermogen van de LED inbouwspot is 8, 16,8, 23,7 of 24,4 watt en levert daarmee een lichtsterkte van 1309, 2048, 2422 of 3188 lumen. De armatuurkleur van de richtbare inbouwspot is wit, grijs of zwart. Standaard wordt de richtbare inbouwspot geleverd met een 15D, 27D en 42D reflector waarmee u de The Solution Downlight Richtbaar op elke gewenste manier kunt laten stralen.

Op de onderstaande producten heeft u 5 jaar garantie.

Voorbeeld toepassing Downlight Richtbaar The Solution 1 Voorbeeld toepassing Downlight Richtbaar The Solution 2 Maatvoering The Solution Downlight Richtbaar Inbouwspot